Plaats gratis uw klus op Marktplaats
Vakmensen reageren, u vergelijkt en geeft de opdracht.
Recent geplaatste klussen
Website designer/Grafisch ont...
Goedendag,ik ben Mark en ben 41 jaar. Ik wil starten als zelfstandige in iets wat nog niet op de ...
Het maken van een voedseldisp...
Wie kan voor ons een voedseldispenser maken voor onze cavia's. In het buitenland volop verkrijgba...
hulp in de huishouding
huishoudelijk werk, stofzuigen,bad/wc,ramen wassen,stof afnemen,enz/1x per 14 dagen-3uur
Vind de juiste vakman op Marktplaats.nl

Marktplaats heeft het grootste aanbod aan vakmensen, professionals en klusjesmannen. Bent u op zoek naar een vakman of dienstverlener of bent u zelf zo’n vakman? Marktplaats helpt u verder.

Ik zoek een vakman
Als u op zoek bent naar een vakman of klusjesman bij u in de buurt, bent u bij Marktplaats aan het goede adres. U kunt het aanbod vakmensen en dienstverleners bekijken, maar u kunt ook uw klus aanbieden op Marktplaats.nl. U komt dan snel in contact met vakmensen en dienstverleners die u verder helpen. Marktplaats is de site met de meeste beoordelingen van geleverde diensten van vakmensen, u leest dus makkelijk en snel de ervaringen van andere consumenten. Zo weet u zeker dat u de juiste persoon kiest voor wat u nodig heeft (uw klus).

Ik ben een vakman
Bent u een vakman en wilt u in contact komen met klanten die uw diensten nodig hebben? Maak dan een advertentie aan voor uw bedrijf. Marktplaats brengt u in contact met uw toekomstige klanten bij u in de buurt. Of u nu een aannemer, jurist, internetspecialist of therapeut bent, u vindt uw doelgroep op Marktplaats.nl.