Plaats gratis uw klus op Marktplaats
Vakmensen reageren, u vergelijkt en geeft de opdracht.
Recent geplaatste klussen
Schilderen muren en plafond
Wij zoeken voor een woonkamer van 4m bij 6m iemand die goed kan schilderen. Alles is gestucd en n...
Pvc klik vloer leggen
Ik zoek iemand die ervaring heeft in het leggen van een PVC klik vloer. Het gast om 42m2.  
Gevraagd huishoudelijke hulp ...
Voor éénmaal per week (4 a 5 uur) in de ochtend zoek ik een ervaren hulp in de huishouding, die z...
Vind de juiste vakman op Marktplaats.nl

Marktplaats heeft het grootste aanbod aan vakmensen, professionals en klusjesmannen. Bent u op zoek naar een vakman of dienstverlener of bent u zelf zo’n vakman? Marktplaats helpt u verder.

Ik zoek een vakman
Als u op zoek bent naar een vakman of klusjesman bij u in de buurt, bent u bij Marktplaats aan het goede adres. U kunt het aanbod vakmensen en dienstverleners bekijken, maar u kunt ook uw klus aanbieden op Marktplaats.nl. U komt dan snel in contact met vakmensen en dienstverleners die u verder helpen. Marktplaats is de site met de meeste beoordelingen van geleverde diensten van vakmensen, u leest dus makkelijk en snel de ervaringen van andere consumenten. Zo weet u zeker dat u de juiste persoon kiest voor wat u nodig heeft (uw klus).

Ik ben een vakman
Bent u een vakman en wilt u in contact komen met klanten die uw diensten nodig hebben? Maak dan een advertentie aan voor uw bedrijf. Marktplaats brengt u in contact met uw toekomstige klanten bij u in de buurt. Of u nu een aannemer, jurist, internetspecialist of therapeut bent, u vindt uw doelgroep op Marktplaats.nl.