Plaats gratis uw klus op Marktplaats
Vakmensen reageren, u vergelijkt en geeft de opdracht.
Recent geplaatste klussen
Gastouderbureau Roodkapje zoe...
Gastouderbureau Oma van Roodkapje is nog steeds op zoek naar een gastouder die flexibele opvang k...
Trap tapijt & zeil verwij...
Onze trap bestaat uit **14** treden. Het tapijt moet van de trap worden verwijderd, tevens moet h...
Gastouderbureau Roodkapje zoe...
EINDHOVEN____ __Gastouderbureau Oma van Roodkapje is op zoek naar een gastouder voor een jongetje...
Vind de juiste vakman op Marktplaats.nl

Marktplaats heeft het grootste aanbod aan vakmensen, professionals en klusjesmannen. Bent u op zoek naar een vakman of dienstverlener of bent u zelf zo’n vakman? Marktplaats helpt u verder.

Ik zoek een vakman
Als u op zoek bent naar een vakman of klusjesman bij u in de buurt, bent u bij Marktplaats aan het goede adres. U kunt het aanbod vakmensen en dienstverleners bekijken, maar u kunt ook uw klus aanbieden op Marktplaats.nl. U komt dan snel in contact met vakmensen en dienstverleners die u verder helpen. Marktplaats is de site met de meeste beoordelingen van geleverde diensten van vakmensen, u leest dus makkelijk en snel de ervaringen van andere consumenten. Zo weet u zeker dat u de juiste persoon kiest voor wat u nodig heeft (uw klus).

Ik ben een vakman
Bent u een vakman en wilt u in contact komen met klanten die uw diensten nodig hebben? Maak dan een advertentie aan voor uw bedrijf. Marktplaats brengt u in contact met uw toekomstige klanten bij u in de buurt. Of u nu een aannemer, jurist, internetspecialist of therapeut bent, u vindt uw doelgroep op Marktplaats.nl.